Veranda

Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een terrasoverkapping of veranda een uitstekende oplossing. Dankzij deze veranda kunt u de gehele jaar genieten van uw tuin.

Bij My veranda kunt u zelf uw veranda samenstellen. Zo kunt u kiezen en 2 verschillende stijlen; moderne of de klassieke. En ook kunt u kiezen uit 2 verschillende kleuren; antraciet of crème. Tot slot kunt u kiezen uit verschillende soorten dakplaten; helder polycarbonaat of opaal polycarbonaat. Hierdoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak. Met deze mogelijkheden bent u vrij om een terrasoverkapping samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet.

Kwaliteit

Aluminium is een van het meest gekozen materiaal voor een veranda. Onze verandaspecialisten van My veranda kunnen u precies vertellen wat het verschil is tussen een veranda van aluminium die laag in prijs ligt en een veranda van een hogere prijscategorie. Met name de dikte van het aluminium is een belangrijk gegeven voor de stevigheid van uw veranda. Zo zijn de veranda’s van My veranda dikker dan de concurrent waardoor he nog steviger is. Ook zit er in de veranda’s van My veranda een gegalvaniseerde grootstip van verenstaal waardoor u verzekerd bent van een stevige constructie. Door ons stevige constructie zit er ook namelijk 10 jaar garantie op de veranda’s van My veranda.

Waarom My veranda

De veranda’s van My veranda zijn dikker dan de concurrent en goedkoper. Hoe is dit mogelijk is dan de vraag? Heel makkelijk, zonder tussenschakelaars zoals tussenpersonen en groothandels koopt My veranda rechtstreeks het aluminium bij de fabrikant in. Hierdoor hebben wij een snelle levertijd dan de gemiddelde veranda leverancier.