Montage

Afmetingen terrasoverkappingen

U kunt terrasoverkapping zelf monteren of laten monteren door My Veranda. Tijdens het platsen van een terrasoverkapping zijn er paar belangrijke punten waar men moet opletten. Een hiervan is dat het dak van de terrasoverkapping een hoek van 8 graden te worden gemonteerd. Ook een belangrijk punt is de fundering van de staanders. U kunt hiervoor betonpoeren of zelf cement storten.
Voor het plaatsen van een terrasoverkapping van Overkappingarena dient de ruimte goed in kaart gebracht te worden. Bij het zelf inmeten van de ruimte waar de terrasoverkapping geplaatst gaat worden, kunt u gebruik maken van de meetinstructies van Overkappingarena. U dient de volgende 3 stappen te volgen.

Stap 1: Breedte meten terrasoverkapping

U dient allereerst de breedte in mm van uw terrasoverkapping te bepalen. De breedte is de lengte die uw goot/muurprofiel krijgt. Als de door u gewenste maat afwijkt van de standaard maten van een terrasoverkapping van Overkappingarena kunt u het muurprofiel en de goot eenvoudig inkorten.

Stap 2: Diepte / Uitval meten terrasoverkapping

Als u de breedte bepaalt heeft dient u in stap twee de uitvaldiepte in mm van uw terrasoverkapping te bepalen. Als de door u gewenste maat afwijkt van de standaard maten van de liggers van de terrasoverkapping van Overkappingarena kunt u de liggers eenvoudig inkorten. Let op: Voor de werkelijke afmeting van de terrasoverkapping dient u bij de uitvaldiepte rekening te houden met 180mm extra ruimte voor de goot van de terrasoverkapping.

Stap 3: Hoogte meten terrasoverkapping

In de laatste stap bepaalt u de hoogte in mm van uw terrasoverkapping. U dient goed te kijken op welke hoogte u het muurprofiel vast kunt zetten. De staanders van Overkappingarena hebben standaard een hoogte van 250cm. Deze kunt u echter eenvoudig inkorten
Als u vragen heeft met betekking tot het inmeten van een terrasoverkapping kunt altijd met ons contact openemen.

montagehandleidingen

Als u hier op download klikt kunt un onze montagehandleidingen download.

terrasoverkapping laten monteren door My Veranda U kunt de terrasoverkapping door My Veranda laten monteren door "standaard montage" op de pagina van de terrasoverkapping naar uw wens aan te vinken en deze mee te bestellen. Wat is er inbegrepen bij de standaard montage door My Verada?

Wel inbegrepen:

Algehele standaard montage van de terrasoverkapping My Veranda monteert de afwatering aan de onderkant van een van de staanders, waar het water wegloopt in een gegraven kiezelbak met daaronder een worteldoek.

Niet inbegrepen:

Afbreken van zonneschermen. Openbreken van betonnen fundering. Aanleg geaard buitenstopcontact (230V~)

Niet standaard inbegrepen, wel mogelijk:

Het inkorten van de diepte van de terrasoverkapping Het inkorten van de breedte van de terrasoverkapping Andere aanpassingen, zoals een hoek maken in de terrasoverkapping Montage van de accessoires. Hiervoor dient u de montage mee te bestellen bij de accessoires.